J.E.A.M.

lovely pink dress

Publicerad 2012-09-30 21:08:11 i Mikaela - inspiration

 
lovely pink dress
 
 
polyvore - mikaelalarsson
 
Gud, jag har typ blivit beroende av att sita och göra kläd-collage.. haha! 
Tack Jolene för tipset! 

@willy's

Publicerad 2012-09-30 19:42:02 i Elionora

Go' kväll!
Har chillat lite med Robin, Josef, Mathias och Philip. Nu sitter vi på Willy's och Matte tjockar sig med ett stort paket kakor. Dennis och Linus är även här just nu. Får se om vi hittar på nått annat trevligt sen men bloggar ikväll, puss!

Ååhh vad jag känner mej vacker..

Publicerad 2012-09-30 18:23:33 i Mikaela

Eller inte.

Har inte haft på mej smink, eller linser på hela helgen.. Känns konstigt men ändå skönt!
Förut innan jag fick linser var det så att jag höll på och drog upp glasögonen hela tiden, även fast jag inte hade några på mej, men nu är det mer att jag stör mej på att man ser svarta kanter runt ögonen och att man inte kan luta sej mot någonting med dom nästan.. Haha!

Nu blir det plugg plugg plugg!

Publicerad 2012-09-30 16:23:21 i Mikaela

I am a mind reader, för jag vet vad ni tänker, rubriken och bilden hänger inte ihop så bra. Men man får väl känna lite yolo ibland.

Haha!

blogga för varenda unge!

Publicerad 2012-09-30 14:45:00 i ALLA

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!

Kenya: Barn i ett läger

Smutsigt vatten dödar fler barn än krig.

 

Tonio, 6 år packar träkol

Tonio Jorge, 6 år, i El Salvador fyller små plastpåsar med kol som hans familj säljer på marknaden där de bor.

 

Bilder + text från http://unicef.se.

Slö söndag

Publicerad 2012-09-30 14:22:20 i Elionora

Hola!
Just nu ligger jag osminkad i sängen klädd i mammas gamla klänning jag provade förut och inte orkat ta av mig. Asså vad har det varit med mig på det sisstonde? Jag har varit så otroligt trött! Nu skulle jag egentligen städa mitt rum men jag har intd lust med det, jag orkar inte för de är så trååkigt. Jag vill göra nått jag får typ instängningspanik eller nått. Jag vill va ute, hitta på nått. Men jag vet inte vad och med vem sä då blir de såhär istället..
Fast nu blev jag glad igen! Haha pojkvännen Robin smsade nyss och ville att jag skulle komma bort till han. Så jaa där har ni dagens planer. Nu ska jag slänga på mig mjukisbyxor eller nått(orkar bara inte sätta på mig nått annat just nu) och dra iväg till han. Ha en bra dag allihopa, kram!

Sönder ätna sniglar

Publicerad 2012-09-30 12:34:13 i Jolene

Häj!
I morse började jag dagen med att se på lite tv, sen gick jag faktriskt ut och jogga. Har bestämt att jag ska jogga MINST två gånger i veckan och jag började idag, haha. Tänker inte säga att "Åh, vad skönt det var med lite frisk luft" för det var det inte. Det blåste som.. som f*n och det gjorde jätteont i halsen (kanske bara för att jag är otränad men jag skyller på blåsten) och sen så var det levande och typ sönder ätna sniglar på vägen. Mysigt värre. 
 
Nu sitter jag här med en NO-uppgift som ska vara inne imorgon (valfri tid). Jag ska skriva om solenergi. Så himla fuskigt för dom som fick kärnkraft att skriva om, finns ju hur mycket som helst. Hejdå, nu ska jag väl fortsätta med läxorna. BLÖ, jag vill bara dö.
 
Tumblr_mb35zw3fh61rr3l61o1_500_large

Badminton

Publicerad 2012-09-30 10:35:07 i Adela

Ska nu spela badminton bloggar mer efter det:)

Trött chey

Publicerad 2012-09-30 00:05:47 i Elionora

Hej bloggen, har bloggat uselt idag jagvet! Robin drog nyss hem efter att vi sovit i typ 1 och en halv timme haha jag somnade. Och han somnade tydligen också så han åkte härifrån 40 min senare än när han skulle vara hemma.. Haha. Men jag är dödstrött nu så har inte så mycket mer att skriva. Ska blogga bättre imorgon! Godnatt!
Pic; Robin för typ 2 timmar sen^^

Fall fashion

Publicerad 2012-09-29 19:00:00 i Jolene - Inspiration

 
Fall fashion
 
Älskar att vinrött blir så populärt nu i höst! Det är ju så himlans snyggt, enligt mig i alla fall!
 
Annars: Älskar Mikaelas inlägg (lite längre ner på bloggen). Ville bara tala om det liksom. Idag har jag inte gjort något speciellt, sett på film med familjen och hjälpt pappa att ställa upp en ställning vid gaveln på ladugården. Haha, så ja .. Inte något speciellt alltså. Intressant liv,  I know.
 
Följ mig gärna på polyvore förresten! Jag heter "joleene" Kram!
 
 
 

Namnsdag

Publicerad 2012-09-29 12:18:49 i Mikaela

Idag har jag namnsdag! Hade det förra veckan med (lisa), haha!

Nu när jag skulle skriva detta och stava till namnsdag, så kom jag på att det är ett väldigt konstigt ord. Liksom 'namn s dag' haha, låter ju as konstigt!

Dags-planer & gårdagen

Publicerad 2012-09-29 10:49:21 i Elionora

Godmorgon!
Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska dra till stan och köpa en klänning jag tittat lite på. Och vi ska på släktkalas idag och har typ inget att ha på mig annars. Så det blir antagligen att göra iordning mig, dra till stan och sedan vid 14:30 att åka och hämta Robin som ska följa med på kalaset. När jag ändå håller på så kan jag ju snacka lite om gårdagen också.
Igår så hade vi "forskarfredag" på De la gardie gymnasiet. Vi var i olika grupper o i vår grupp fick vi typ lära oss hur olika fåglar ser ut och hur de låter.. Skittråkigt! Dagen var långt under förväntningarna! De började ju med att vi fick lyssna på en 2 timmars lång dötrist föreläsning.. Aja. Efter skolan gick jag en sväng med Jolene, Adela och Mikaela. Jag köpte 5 par strumpbyxor och sedan käkade vi baugette på Fiffler's. Adela följde med mig hem en snabbis. På kvällen runt 20:00 så cyklade jag iväg för att möta Josef o sedan cykla till Robin. Vi chillade sedan bara runt lite o va på donken och så. Men jag bloggar mera sen, hade!

patetiskt

Publicerad 2012-09-28 20:05:00 i Mikaela

Tänkte skriva ett riktigt brakar inlägg om en sak jag tänkt på, speciellt riktat mot er bloggare.

Har ni tänkt på att de som bloggar alltid får massa hat kommentarer osv, där folk kan skirva vad de vill, precis vad de känner för helt anonymt så att ingen kan svara, eller så man inte vet vem det är. Ni som sitter bakom dataskärmen och skriver sådant här till dom, hur tänker ni egentligen? Fattar inte ni att det faktsit sitter en människa bakom bloggen. som faktiskt läser kommentarerna?  Har ni verkligen så dåligt självförtorende så att ni måste trycka ner andra för att själva må bra? Hur skulle ni känna om ni får jätte många  hatkommntarer varje dag? (som ex. kenza o andra stor bloggare.) Och varför får de hat kommentarer? Jag fattar inte det iallafall, det är ju trots allt deras egna blogg, där de kan skriva precis vad de vill, gillar man det inte, så finns det alltid ett kryss uppe i hörent på datorn. klika där, istället för på kommentars fältet och lämna en hat kommentar där ni skriver ex. "Fyfan vilka fula kläder du har, jag hatar din blogg, sluta vara så ful" osv. Jag tycker iallafall ni är patetiska. 
 
Som tur är så är inte detta en så speciellt stor blogg så vi får nästan aldrig hat, men tänk om den växer och blir en av sveriges största bloggar? (Man får väl dröma..hehe) Undra hur det känns i början när man inte är van, man liksom går upp på morgonen och sätter sej framför datorn för att göra ett godmorgon inlägg, och man ser att man har fått massa nya kommentarer, och då är det ju klart att man läser dom och så hittar man bara massa hat. Dålig start på dagen asså, kanske man går runt hela dagen och vet i skallen att X antal personer säger att de hatar en, eller att de tycker man är ful. Usch. Man måste nog ha ett ganska bra självförtroende. 
 
Aja, iallafall vad tycker ni om hat kommentarer? Jag kan stolt säga att jag aldrig någonsin lämnat en hat kommentar.
 
Nej tack. 
 
 
 
Detta är absolut inte riktat mot något vi har fått på våran blogg, bara något jag tänk på hos alla de stor bloggar.

failade pumpa naglar

Publicerad 2012-09-28 19:34:00 i Mikaela

ska ändå göra om naglarna i morgon eller på söndag så lekte lite, och det blev visst en missbildad pumpa.
ass fail, i know. 

Gymnasieval

Publicerad 2012-09-28 16:05:29 i Mikaela

Kom nyss hem och tittade i brevlådan och såg ett stort brev till mej från nått gymnasium, fick ett igår med från "volvo gymnasiet", men där tänker jag verkligen inte gå! Jag ska gå på hantverksprogrammet med inriktning på frisör i kvavelbro tror jag det hette som ligger i skövde. Vart inte säker på vad det hette där jag hade tänkt att gå, det ända jag visste var att jag skulle gå hantverk i skövde, men fick hem en "tidning/bok" från skövde gymnasium idag, så nu vet jag! Hehe!

Meg Cabot

Publicerad 2012-09-28 15:42:23 i Jolene

Hola!

Efter skolan gick jag, Adela, Mikaela och Elionora och åt lite. Men nu sitter jag på bussen och är på väg hem. Ska passa på att läsa boken jag lånade på biblioteket; "Ett oemotståndligt begär" av Meg Cabot. Handlar om någon före detta popstjärna som blir en detektiv eller nåt. Haha, låter jätte töntigt men jag älskar alla Meg Cabots böcker så då är väl den här lika bra! Har bara läst några sidor än så länge men den verkar bra hittills!

I E-huset

Publicerad 2012-09-28 13:20:30 i Jolene

Hej! Sitter just nu i E-huset som det kallas och väntar på att nästa pass ska börja. Föreläsningen var lång och ärligt talat så höll jag på att somna ett flertal gånger.. Efter föreläsningen så var det mat och sen har vi kollat och hört på olika fåglar. Hade 1/5 rätt på fågelläten. Känns bra att man är så allmänbildad när det kommer till sånt. Bästa var att man fick godis efter.

Föreläsning

Publicerad 2012-09-28 09:26:46 i Jolene

Hello!

Sitter i skolans aula och väntar på att en föreläsning ska börja. Idag har vi "Forskarfredag" och ska lära oss om en massa grejer. Jag och Elionora kom i samma grupp (wiihoo) och ska se på fåglar och jobba med sinne och minne. Ska faktiskt bli ganska intressant, men bäst är ju att vi slipper de vanliga lektionerna!

Torsdag 27/9-2012

Publicerad 2012-09-27 19:22:36 i Elionora

Hey! Sitter nu i soffan med ipaden. Fick hem skolfotot idag! Dock så har inte skolkatalogen kommit än men jag får nöja mig med min klass och mitt enskilda så länge! De enskilda blev jag rätt nöjd med för första gången!
I skolan hände inget speciellt, jag skulle ta en spruta idag men jag ska ta den 18/10 istället. Så efter skolan så cyklade jag hem till Robin, supermysigt! Jag kom hem ungefär 18:00, han skulle nämligen ha träning då. Men nu ska jag kolla på Family guy och sedan dusha, bloggar senare!
På klassfotot så är jag på första raden längst åt vänster.

Hay ya'll

Publicerad 2012-09-27 19:03:00 i Jolene

Hej hej! Kom hem för några timmar sen och skulle plugga mera men sen så fungerade inte internet mer så jag spelade lite Sims och såg på tv, haha. Nu ska jag i alla fall duscha och sen ska jag se på tv eller film. Blir nog "She's the man" eller någon action film. Hörs senare!

Vet inte riktigt vad som hände med min mun där men skit samma. Åh, skit konstig, men har inga andra bilder just nu så att den får duga. 

Till Mikaela: Jag skojade bara lilla sötis, haha!♥

 

 

Hemma efter skola och spruta!

Publicerad 2012-09-27 16:12:56 i Mikaela

Tog sista livmoderhalscancer sprutan med Fanny och Nathalie efter skolan idag, gjorde rätt mycket ont!

Bild från nathalies blogg.

Kaosmorgon

Publicerad 2012-09-26 22:17:54 i Elionora

Hej bloggen! Känner att jag inte bloggat sä mycket idag. Denna morgon började inte så bra. Vi hade gympa i skogen(orientering) första lektionen. Jag har fortfarande lite ont i foten sen jag skadade mig så de va inte så kul att springa. Jag kom vilse och hade ingen aning om var jag var, och så kommer en jävla älg! Jag får damp och går där ifrån och ringer mamma. Sen kommer en till fucking älg, så nu var det en stor älgtjyr och en kalv! Asså dafuq vilket damp jag fick när de började följa efter mig, jag sprang som en jävla dåre och visste inte var jag var. De slutade med att jag hittade motorvägen och fick gå på den tillbaka till samlingsplatsen.. Inte förren jag kom upp på motorvägen slutade de följa efter mig. Det var skitläskigt verkligen! Jag var ju vilse, kall och hade ont i foten. I ca 20 min yrade jag runt i skogen med 2 älgar i hälarna..
Det var det jag hade o säga just nu. Idag var jag med Ellen efter skolan förresten. Vi kollade på film, sex and the city. Mysigt! Ellen somnade också.. Haha gullunge ^^

Boobs and friends

Publicerad 2012-09-26 22:02:42 i Mikaela

Nu går jag och lägger mej, mycket gladare än igår! Pratade med min lärare om inlämningen som inte gick så bra, och jag hade missupfattat allting. Först så hade jag missuppfattat själva uppgiften när jag skrev den, och nu hade jag trott lite fel av det hon skrev på tango till mej. Men jag behöver bara kompletera en liten grej så får jag ett högre betyg, yeii!

It's raining rain

Publicerad 2012-09-26 21:45:30 i Adela

Precis kommit hemfrån drillningen, vi lärde oss nått nytt program som hette Puttin elle nått.. Ganska svår.. Idag har jag vart i skolan som vanligt, hade hörförståelse test i tyskan, gick nog okej tror kag men de pratade skit snabbt så man typ inte hängde med.. Aja, har pluggat lite på NO men annars inte gjort så mycket.. Piss att det ska regna så mycket, blir ju deprimerad..Sov gått nu readerzzz!

Socklös och jeans

Publicerad 2012-09-26 18:43:27 i Mikaela

Åker snart mot drillningen, mina gympa kläder som jag hade imorses när vi hade orientering var såklart blöta och luktade typ möglat gräs (haha!), så jag fick låna en vit t-shirt av morfar och har på mej jeans till det, har heller inga sockar på mej eftersom de också. Var blöta och jag hade glömt att ta med mej extra, ibland är man allt smart..

Ett Mcdonken lajf

Publicerad 2012-09-26 16:54:34 i Mikaela

Kom nyss hem till mormor och morfar efter att ha vart på donken med Elionora och Ellen! Alltså vi är nästan stamisar på mcdonalds snart, vi var där igår, och x antal gånger förra veckan och veckan innan det.. Najs lajf.

Läxläsning

Publicerad 2012-09-26 15:29:13 i Jolene

Sitter just nu med Adela på biblioteket och gör lite läxor. Det skulle gått bättre om pennan jag hade med mig hade några stift i men det gick ganska bra ändå. Senare ikväll ska jag bara plugga SO eftersom jag har redovisning imorgon om ett jobb. Jag själv har valt journalist och jag vill bli krönikör. Kram.

Kungarna av tylösand

Publicerad 2012-09-25 23:12:39 i Elionora

Kollade nyss klart på ett avsnitt av kungarna av tylösand. Jag har lite åsikter om de olika medverkande eller vad man ska säga. Så jag tänkte dela med mig lite av den jag tycker sämst om och den jag tycker bäst om i programmet.

Erica(Lady lapdance) - Seriöst, jag stör mig sjukt mycket på henne! Hon är världens bitch och jättedryg! Hon skapar alltid bråk och skyller på de andra. Och så klagar hon över allt! Sååå störande, blir sur bara jag tänker på henne. Och så gillar jag inte hennes röst heller men den kan hon ju inte hjälpa haha. Kolla på programmet på kanal 5 play så fattar ni vad jag menar.

Jockiboi- Störtskön! Han är jätterolig att kolla på! Det var en kyckling som hette gullefjun.. Haha ni fattar om ni kollar på programmet hahah! Fast han är riktigt vidrig också! Han var inte lika vidrig då som nu, nu är han ju värsta alkoholisten ju hah. Men han är go ändå. Typ alla vet ju hur jocke är så behöver inte snacka mer om han, ni kan ju ta o checka hans blogg: http://jockibois.se/
Ja det var det jag hade o säga just nu, bloggar mer imorgon, god natt!

21:25 25/9-2012

Publicerad 2012-09-25 21:35:27 i Elionora

Go' kväll!
När jag inte kommer på nån bra rubrik så kör vi på lite tid och datum hehe.
Jag kom nyss ut från dushen och ligger nu i sängen och ska troligtvis kolla på ett avsnitt av "Kungarna av Tylösand". Har lovat mig själv att se alla avsnitt. Hitills har jag sett 3 eller 4. Hursomhelst, förut så jobbade jag ju med SO:n och det gick bra! Jag snackade skype med robin i cirka 3 och en halv timme, Josef kom in på slutet där med. Så jag har lite kvar att göra på powerpointen men fixar det imorgon, bloggar troligtvis nått inlägg innan jag går och lägger mig, hade!

Kvällsinlägg

Publicerad 2012-09-25 20:24:41 i Adela

Hejj, tänkte ta ett litet blogginlägg nu,
Äter man right now, va grymt hungrig efter träningen som var kallt och. Regnet. Som tur va så var det ganska så lugn träning eftersom det var den sista, synn! Får väl springa lite extra på dagarna nu...
Dagen har gått bra med en bra so redovisning om mitt framtida yrke, och massa andra lektioner som gått bra.. Ska strax sätta mig med glosorna till tyskan så vi hörs så länge!
Pic; jag och mitt nachochips

Värsta någonsin

Publicerad 2012-09-25 20:21:11 i Mikaela

Usch jag mår inte alls bra nu, fick det värsta och dåsigaste betyget jag någonsin fått. Nu kanske ni tänker, jaha? Ett dåligt betyg, so what? Men jag bryr mej jätte mycket om vad jag får för betyg, och jag måste få rätt så bra betyg nu, så när man får ett dåligt så blir man, eller iallafall jag, jätte besviken.

Skype

Publicerad 2012-09-25 17:46:23 i Elionora

Hellu bloggehn, kände för att bloggah lite. Kände även för att skriva lite H efter orden där jaa det gjorde jag. Snackade nyss med Robin i skype men han skulle göra nått nu, men kommer strax tillbaka. Så jag fortsätter med min powerpoint. Det går riktigt bra faktiskt!
Nån som har tips på en bra webcamera? Min är skitljus och konsrig. Ibland blir den helt blågrön som ni ser på en av bilderna här nedan. Så om ni har nått bra tips så är det bara att dela med sig!

Gurka, bröd och drömjobbet

Publicerad 2012-09-25 16:03:18 i Elionora

Bytte precis om till myskläder och sitter nu och äter mellanmål. Är ju så ruskigt och kallt väder ute så att komma in i värmen och mysa med mjukisbyxor var inte det sämsta! Idag så ska jag bara sitta i soffan och göra läxor i SO. Jag ska göra en powerpoing om mitt drömjobb, fastighetsmäklare asså. Fast jag är också intresserad över att bli advokat. Det enda problemet är att man lixom måste försvara kriminella. T.ex om jag ska försvara en som är misstänkt för mord och jag lixom VET att han är skyldig och så ska jag försöka ge han så milt straff som möjligt eller till och med få han frisläppt! Jag vill ju att han ska sitta inne länge! Ska kanske bli domare i stället.. Fast jag har inte läst något om det så vet inte. Hur som helst, nu ska jag ta mig en varm kopp te och mysa i soffan framför läxan(william spetz style). Haha tycker ni ska kolla på det klippet bara för det, men jag bloggar från iphonen så kan inte lägga in en sån där video där nere så här kommer länken istället, ha det bra!
http://m.youtube.com/watch?v=avfusVBdNSQ

Iskallt

Publicerad 2012-09-25 15:58:16 i Jolene

Hello! Kom precis på bussen efter att ha väntat på den i 20 minuter ungefär. Usch, det är verkligen iskallt ute! Man känner verkligen att det har blivit höst de senaste veckorna. Igår var det +2 på morgonen! Liksom 2 plusgrader!?

Som ni ser på bilden så har jag haft på mig mjukisbyxor idag, det är så himla skönt! Hemma lever jag praktiskt taget i det och har typ hur många som helst. Kan aldrig tänka mig att ha jeans när det är helg. Nog talat om mina mjukisbyxor, hejdå!

Krage

Publicerad 2012-09-25 11:54:28 i Elionora

Körde på stickad tröja med skjorta idag. Krage asså. Jag passar verkligen inte i det asså usch jag ångrar mig jättemycket! Jaja inget att göra åt nu.

Ett litet svar till Elionora

Publicerad 2012-09-25 11:47:50 i Jolene

Eh.. Du förstod nog inte XD och förresten så säger man ju inte osv utan och så vidare. BAAM. Juste.

NO

Publicerad 2012-09-25 09:28:47 i Elionora

Godmorgon bloggen!
Har nu no och vi ska bli "experter" på en viss energikälla. Självklart fick jag det jag vet minst om, biogas. Kunde jag inte fått kärnkraftverk eller nått?! Jaja detta är skittrökigt men jag måste fortsätta nu, bloggar mer sen!

Men va f..

Publicerad 2012-09-25 08:04:11 i Mikaela

Kom nyss hem igen efter att ha ståt och väntat på ett tåg i cirka 40 minuter, och sedan fixk jag veta att tåget va inställt, asså jag blir så himla sur! Detta är faktiskt första gången jag kommer försent, det längsta jag kommit försent tidigare är typ bara några minuter, men nu kommer jag komma till skolan 45 minuter försenad istället. Jävla tåg!

Ass ful bild, javet. Men det är så jag känner just nu.

It's fkn hot

Publicerad 2012-09-24 22:50:07 i Elionora

Seriöst, jag dör. Jag kokar. Det är meeegavarmt i mitt rum just nu! Himla oskönt! Jag kan. Verkligen inte sova när det är för varmt! Plus att jag har fobi för att sova utan nått tävke eller filt på mig. Lixom inte ens än arm får sticka ut. Orkar inte ens berätta varför jag har sån fobi men det känns som nån kommer rycka i min fot om den sticker ut till exempel. Haha..jag svettaaaas. Usch.
Tänkte bara dela med mig av detta på bloggen, sov gott everybody!
Bara för att jag var så varm så längtade jag efter snö och sökte på det på google för att få en fin bild. Nu sittee jag limmad framför min iphone och kollar på vackra vinter/snö bilder. Jag gillar verkligen vintern endå. Eller i alla fall utseendet på vintern x))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_5060c767e087c36b704040e2.jpg" class="image">

Good night

Publicerad 2012-09-24 22:33:58 i Elionora

Nu stänger jag av ipaden för att gå och lägga mig. Jag har kollat lite på bloggar, facebook, youtube med mera. Jaa det vanliga altså haha. Jag har inga speciella planer för morgondagen mer än att plugga SO stenhårt! Måste ju göra ett rätt stort arbete där, aaahhh!
Yeye, hörs imorgon!
Hade ingen bra bild så tog en lite snabbt på mitt sängbord hehe..

Ett litet inlägg till Jolene

Publicerad 2012-09-24 19:05:47 i Elionora

Hej Jolene tänkte bara fråga dig en sak. I vilket samanhang säger man "haj gör" ? Det är samma sak som att säga att om man säger "Vind ovs" så blir de windows på engelska x)Hahah smarthead sötis ;*

Funderingar så här på vardagen.

Publicerad 2012-09-24 18:48:27 i Jolene funderar

Asså fattar ni vad smart jag känner mig just nu? Borde undervisa Engelska nu jao. Har också införskaffat mig en ny kategori, som ni ser här under. Där kommer alla små vardags funderingar ligga, så kika in i menyn för att hitta fler sen! Kram!.

24/9-2012

Publicerad 2012-09-24 18:28:56 i Elionora

Har ni tänkt på att på många av mina inlägg så står det i slutet: Detta inlägg skulle publiceras blablabla. Detr för att jag amtagligen hade dålig internetanslutning när jag skulle publicera det så när jag senare märker att det inte är publicerat så får jag helt enkelt publicera inlägget då istället. Haha. I alla fall, över till vad jag gjort idag, intressant..
Efter skolan så åkte jag hem för att lämna väskan och sedan cyklade jag tillbaka för att träffa Robin. Har saknat han jättemycket. Vi gick hem till han och chillade där. Mysigt! Vid 18:30 så gick jag med han till det stället där han tränar. Nu sitter jag i alla fall nersjunken i soffan och funderar på att börja skriva på SO:n som jag inte ens börjat med och som ska redovisas på torsdag. Yea men jag bloggar mer sen!
Robin tog min mobil och tog 1000 fula kort på mig, och när jag tog på han så tar han min mobil o tar bort. Så smart som jag är så tar jag hans mobil och tar kort på honom utan att tänka på att jag inte har tillgång till dom efteråt haha.. Här är 3 failade bilder han tog iaf.

Träslöjd

Publicerad 2012-09-24 17:50:36 i Elionora

Nu sitter vi och väntar på att träslöjden ska börja.. Om 5 min börjar den. Jäättetråkigt. Men det är mest för att jag aldrig kommer på vad jag ska göra för nått.. De ska va nått som är inspererat av någon kultur eller ett land. Jag har hjärnskäpp o kommer inte på ett skit.. Ska antagligen göra. Ett kinesiskt smyckesskrin eller nått. Jaja. Hoppas jag inte kommer ännu mer efter än vad jag redan ligger..
Skulle publicerats 12:20

I hate

Publicerad 2012-09-24 11:17:12 i Mikaela

Sitter i skolan och ska snart ha spanska, lika kul som alltid! Nej, föresten jag skoja. I HATE SPANISH! Värsta ämnet, helt klart!

Photos

Publicerad 2012-09-24 10:21:24 i Elionora

Lite bilder jag tog medans jag och Stina cyklade till skolan^^

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_506014ffddf2b3566a005e7c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_506014ffddf2b3566a005e7c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_506016139606ee7760f4fa8f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_506016a8ddf2b35652006158.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_506016a9ddf2b3567e005c73.jpg" class="image">

Sweet dreams

Publicerad 2012-09-24 10:01:20 i Elionora

Godkväll allihopa!
Nu sitter jag i sängen och läser lite bloggar. Förrut så kollade jag på partaj och williams lista! Hans nya humor-serie på svt play! Kollade dock ej på "premiärtiden" eller vad man ska säga(19:00) efterssom jag inte var hemma då. Kvällen tillbringades med Mathias, Josef och Philip. Vi var mest på donken och chillade runt bara. Innan det så var jag med Stina. Vi pratade, kollade på film, satt vid datorn och snackade skype med Robin. Ja det är typ det jag har gjort idag. Förrutom att kolla när Angelica åkte skridskor då som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Men nu ska jag sova, de är ju skola imorgon -.-
Godnatt och sov gott alla!
Lite bilder tagna under kvällen. Bäst på att ta kort utan att de märker är jag också;)
Detta skulle publiceras 22:45 igårkväll.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_50600bb6ddf2b35650006228.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3433689/images/2012/pic_50600bb79606ee774a269bde.jpg" class="image">

Hemkunskap

Publicerad 2012-09-24 09:40:32 i Elionora

Nu har vi hemkunskap och gör kycklingwok! Supergott! Och så fick jag jobba med bästa jolene också, score! :D

nostalgi!!

Publicerad 2012-09-23 22:13:00 i Mikaela - musik/videos

 
 Super töntigt, jag vet, men asså shit villket nostalgi rus jag fick i fredags, har inte hört dessa låtar på 1000 år! Haha! Lyssnade på de typ hea tiden som barn, oh även fast jag inte hört dom nu på jätte länge så kunde jag dom typ utantill ändå, haha! 

Nathalie

Publicerad 2012-09-23 17:35:46 i Adela

Sitter nu med nathalie, har köpt godis till ikväll och laddar inför filmer ikväll, snart ska vi äta och spela in en frågestund :)

Figure skating

Publicerad 2012-09-23 12:52:42 i Elionora

Nu kom jag nyss hem från ishallen där jag inte befunnit mig på ett halvår! Jag gick i konståkning sen jag var 7/8 år men jag slutade i mars 2012. Min äldsta lillasyster Isabella går i konståkning och nu har den minsta Angelica börjat! Idag så kollade vi på hennes första träning. Det var första gången hon någonsin åkte skridskor! Hon var mycket bättre än vi trodde! Haha gämfört med vad jag var första gången jag hade på mig ett par skridskor! Hon ramlade några gånger men slog sig aldrig.
Hur som helst, vi hörs senare!

Tresure island

Publicerad 2012-09-22 21:49:12 i Elionora

Kollar på nån piratfilm med familjen på projektorn och myser.

Hos mormor och morfar!

Publicerad 2012-09-22 17:07:48 i Mikaela

Kom hem till mormor och morfar nyss, adela är också här fast hon åker om typ en halvtimme cirka! Super rolig kväll igår, men det blev tyvärr ingen header.. Sorry men den kommer snart vi lovar!!

Slapp lördag

Publicerad 2012-09-22 16:41:00 i Elionora

Hej bloggen!
Nu sitter jag i soffan och kollar på när lillasyster spelar Nintendo 3D. Mikaela och Adela åkte hem med mig förrut och vi har kollar på skräckfilm. Vi såg Grave encounters. Stackars Jolene som får städa upp efter kvällen..
Innan vi åkte så kollade vi på film, pratade och lyssnade på musik också. Massa godis o skit har vi även proppat i oss, inte bra. Idag tror jag inte jag kommer hitta på nått speciellt. Kanske va&sova över med Stina ikväll men de beror på. Hörs sen!
Bilder från när Adela o Mikaela var hos mig:)

 

 

Flipped

Publicerad 2012-09-22 13:25:24 i Mikaela

Sitter och kollar på en till film nu, haha. Vi åker hem typ klockan två och ska då antagligen vara hos ellie med adela då till min mormor och morfar kommer och hämtar moi!

Godmorgon bloggen!

Publicerad 2012-09-22 09:55:38 i Mikaela

Vaknade för typ 2 timmar sen, och sen dess har vi bara kollar på film, men vi ska nog äta frukost snart, och senare idag ska vi göra en liten hemlis, kan tyvärr inte säga vad men det kommer bli skit kul!

Tonight

Publicerad 2012-09-22 01:09:54 i Elionora

Sitter nu ensamma i Jolenes farmors gamla hus där vi ska sova inatt. Vi har snackat i Skype med Robin i typ 3 timmar+ haha! Jo men de va kul vi dansa massor o skit, aja. Nu ska vi kolla på film! :)

PizzZzzZzzZa

Publicerad 2012-09-21 15:27:25 i Mikaela

Har precis duschat och nu sitter vi ock kollar på tv! Ska snart gå till pizzerian sen och äta lite pizza sedan åker vi hem till Jolene där vi ska sova!

Vi ska även ta en header hos Jolene!

Järpås nästa

Publicerad 2012-09-21 14:50:01 i Elionora

Nu sitter vi på bussen mot järpås. Självklart var den fullpackad så vi alla fick sitta utspritt på olika ställen. Tur att jag vet vart vi ska gå av i alla fall haha. Undra hur långt det kommer ta? Jag skulle tippa på 30 min typ. Bloggar kanske mer om de blir för tråkigt haha, men under kvällen så kommer det bloggas kan jag lova (Y)
Nu har vi fått platser brevid varandra:))

Schoolbus

Publicerad 2012-09-21 13:53:56 i Elionora

Sitter nu vid ishallen med Mikaela, Adela och Jolene o väntar på Järpås-bussen hem till Mikaela. Fint att vi kommer med massa packning, täcken o kudde o sånt efterssom vi ska sova hos Jolenex)
Bild från när jag orienterade.

Twins

Publicerad 2012-09-21 11:54:28 i Mikaela

Jag och Ellen matchade idag! Helt oplanerat, haha! Om mankollar på detaljer så ha vi även likadana örhängen och båda har höga converse..

(Btw, förra inlägget var från mej,Mikaela)

Fest in the klass rum

Publicerad 2012-09-21 11:48:05 i Elionora

Har rast just nu efter att vi kollade på teatern, har just nu på musik i klass rumet och ska snart ha enelska och efter det gympa sen slutar vi! Wiho!

Skitdålig

Publicerad 2012-09-21 11:33:47 i Elionora

Nu har vi rast o chillar i klassrummet. Engelskan börjar 11:50. Teatern vi såg var rent ut sagt skitdålig. De hade vanliga svarta kläder, ingdn rekvisita typ o sjöng dåliga påhittade sånger om drömmar hela tin.. Äcsh bättre än lektion i alla fall.

Dags för teater

Publicerad 2012-09-21 11:30:15 i Elionora

Strax börjar en teater som alla 9:or på skolan ska se. Tvillingsjälar eller nått heter den tror jag.

Älskar de nya smilysarna!

Publicerad 2012-09-21 06:34:53 i Mikaela

Godmorgon på er! Vaknade för cirka en timme sen, och nu håller jag på och psckar det sista innan jag går till skolan, ska sova över med Jolene, Adela och Elionora idag! Men vi åker hem till mej efter skolan och går och äter pizza sen, Haha!

Iallafall, ni som har iphone/ipad har ni sett de nya smilysarna?!

Nu kan hela världen ta del av min mindre normala sida

Publicerad 2012-09-20 21:16:45 i Elionora

Hahaha asså shit. Man får passa sig ibland asså. Min pojkvän Robin är tydligen väldigt bra på att få tag på innehåll (bilder&videos o sån skit) som man inte vill folk ska se. Självklart la han upp en väldigt fin video på mig när jag var lite uttråkad förut. Så nu kan hela världen ta del av detta.. Jippiii.. Älskar han än då<3

Mango

Publicerad 2012-09-20 19:47:04 i Elionora

Hej bloggehn! Haha.
Jag städade nyss övervåningen efterssom jag är tvungen och göra det varje vecka. Nu har jag musik på högsta volym. Man får ju passa på nu innan syrrorna ska sova ^^
angående rubriken så var det faktiskt rubriken på det första inlägget jag gjorde på denna bloggen! Men denna gång så hör den ihop med inlägget haha..
Jag äter nämligen en mango som jag köpte :)) muuums
Nu ska jag packa till övernattningen hos Jolene imorron! Shushu

På väg hem

Publicerad 2012-09-20 16:33:33 i Jolene

Typ världens konstigaste väder ute! Regnbåge, sol, moln, regn osv.. Haha, jätte konstigt! Aja, hade lite tråkigt så tog lite bilder :)

Chokolate

Publicerad 2012-09-20 16:11:25 i Mikaela

Vart på Harys och fika lite förut, mysss!

Henrys

Publicerad 2012-09-20 14:13:00 i Elionora

Fikar på harrys med mina tjejor, mys!

Englska redovisning

Publicerad 2012-09-20 10:19:12 i Mikaela

Sitter i skolan och har lite arbetspass just just nu, efter det är det mat, det skulle tydligen bli gul ärt soppa, men jag tror att det blir pasta kön för min del.. Hehe.
Iallafall efter maten så ska vi ha engelska redovisningar, man ska prata om en film, och jag ska prata om letters to juliet. Efter skolan ska jag gå och fika med några, mysss, men efter jag såg elionoras inlägg om ballerina så blev jag helt plötsligt sugen på en sådan.. Hmm.

Skäms lite för denna bilden, men aja. Haha!

Lyckad morgon

Publicerad 2012-09-20 09:52:32 i Elionora

Denna dagen började inte så bra. Jag går upp som vanligt 06:00 och äter frukost. Efter det går jag upp igen och lägger mig i sängen för att bara vila lite i typ 10 min. Men självklart så somnar jag och vaknar 07:45 och vi börjar 08:00! Oh maaj gaad! Jag hade inte förberett kläder eller nått. Jag kom till skolan 08:15 med helt fuckat smink o skit. Hahah orkar inte förklara mer. Bloggar sen.

Ballerina fylld cookie

Publicerad 2012-09-19 22:24:06 i Elionora

Kom nyss ut från dushen och Ligger nu i sängen och chillar lite.
En liten grejj jag stör mig på:

Trassel

Publicerad 2012-09-19 21:21:09 i Elionora

Mitt hår=kaooos
Jag har inte tuperst håret eller något, bara f
Haft håret i en boll hela dan o så när jag tar ut den ser skiten ut såhär! Asså shiit! Jag kommer behöva ta 1 kg hårinpakning för att reda ut trasslet. Jag ooorkar inte...
För övrigt så gjorde jag nyss klart min powerpoint till engelskan! Jag sket i Grave encounters, den var för skräckig eller vad man ska säga haha! Men jag tog The woman in black istället! Hoppas det gär bra imorrn nu då bara. På fredag ska vi i jeam förresten sova över hos Jolene! Wiiihooo! Superkul ska det bli! Vi hörs mer imorrn eller kanske lite senare! Nu ska jag hoppa in i duschen. Tudiluu!

Test

Publicerad 2012-09-19 21:14:45 i Elionora

Som ni ser i inlägged nedan hade vi nyss oförberett spanska prov. Kan meddela att det gick fullständigt åt skogen. Skit rent sagt. Nu ska vi käka.
Bild på det varma vädret vi hade i morde när jag cyklade till skolan.
Detta inlägg skulle publiceras typ 10:30.. -.-

Sep. 19, 2012

Publicerad 2012-09-19 20:48:43 i Mikaela

Sitter och gör pluggar lite, men är typ klar snart, wiho. Just nu pågår även ett vem-kan-va-fulast på video krig ungefär, de andra i jeam vet vad jag menar.. arvid..

Hehe.

música y deberes

Publicerad 2012-09-19 16:46:56 i Elionora

Kände mig lite exotisk och spännande när jag skrev min rubrik på spanska. Ne jag skojja bara, det betyder i alla fall för er som inte vet "Musik & läxor" för det är vad jag sysslar med just nu.
Vi har fått i uppgift i engelskan att se en film och redovisa den på engelska med hjälp av en powerpoint som jag håller på att göra och träna in vad jag ska säga. Jag tänkte prata om "Grave encounters" men funderar faktiskt på stt byta till en annan nu i sissta sekund men ah. Tjockar mig även med lite naturgodis mormor köpt ^^
Det som just nu spelas i mina hörlurar är "Ridin' dirty" med Chamillionaire. Har haft den i huvudet jättelänge ju asså.. They see me rollin' they hatin'.. Lalala:D
Lite bilder jag och små syrrorna tog i Photo booth förut.

Svenska snart jao

Publicerad 2012-09-19 11:05:42 i Jolene

Hej. Ska snart ha svenska. Då ska vi läsa en bok om gymnasiet. Jag önskar verkligen att jag visste vad jag ville bli sen! Aja, bjuder på två bilder på Fanny och Mikaela!

I skolan

Publicerad 2012-09-19 09:11:13 i Elionora

Sitter nu i skolan o kollar facebook, väldigt kul. Jag har kommit på världens bästa sätt att smygfota mina kompisar också så jag har fina bilder på dom nu :D fast dessa bilder konmer jag inte lägga upp på bloggen för det konmer inte sluta bra ^^
Vi har vanligtvis idrott på onsdags mornar men idag var det bara teori. Om 5 min börjar SO:n och sedan är det spanska..
Bild tagen några dagar sedan på Adela, Felicia och Ellen.

Gomöra folk

Publicerad 2012-09-19 07:16:38 i Jolene

(Fin rubrik.) Wiiiiii! Ingen gympa idag jao! Fy farao vad glad jag är nu! Hatar gympa i skolan. Värsta som finns.
Nu så sitter jag i alla fall i bussen på väg till skolan. Alltså igår när jag sov (HAHA! Jag kan inte hjälpa att jag somnar i bussen. Men jag får ju faktiskt sitta i den i 50 minuter typ så..) så var det nån jävel som typ ropa eller nånting så han väckte mig. Blev as sur. Aja, heeej då! :D

Ingen idrott!

Publicerad 2012-09-19 06:58:19 i Mikaela

Vi brukar egentligen ha idrott på morgonen, så man kommer till skolan med gympa kläder, men vi ska ha teori idag istället, så man slipper byta om osv! Fast.. Jag hade nog hellre haft gympa än och sitta och prata i en timme.. Aja måste ut till bussen snart! Vi hörs sen!

My evening

Publicerad 2012-09-18 21:50:32 i Elionora

Hej allihop!
Internet uppkopplingen var inte så bra så tydligen publicerades inte det. Men jag fick ta o ladda upp de lite sent haha.
Efter mötet som varade i 30 min för länge så skyndade jag och Stina till margretelund för att träffa Robin & Josef. Men när vi är där så skulle Josef plugga.. Jaja men vi 3 fick va istället. Vi gjorde inte så jättemycket, chilla runt bara. Imorgon händer nog inget speciellt förrutom att kanske åka till sjukhuset för att kolla min fot.. Jag hatar sjukhusmiljö.
Slumpad we heartit bild

Sep. 18, 2012

Publicerad 2012-09-18 21:37:13 i Mikaela

Mitt förra inlägg skulle publecerats vid 18.00 men det hade visst inte gjort det då.. Aja!


Hur rädda skulle ni bli om ni hittade en halv död mus på köksmattan?
Som jag precis gjorde.. USCH. Fattar ni hjärtattacken? Och nu har vi gått runt och letat efter andra halvan av den.. Men vi hittar den inte!? Antingen så har katterna ätit upp den, eller så kommer man väl få en till hjärtatack när man någon gång inom framtiden hittar ett mus huvud liggandes, trevligt liksom. Vet ej om jag kommer sova bra idag, tänk om katterna har lagt den någonstans i mitt rum liksom? Ne, fy!

Och bara för det så slänger jag in en bild på häx-katter.

Meeting

Publicerad 2012-09-18 21:34:02 i Elionora

Nu sitter jag är i samlingssalen i skolan och väntar på att mötet ska börja snart. Om detta inte tar för lång tid så ska jag och Stina va med Robin och Josef sen men ah vi får se.
Skulle publiceras 19:40

Möte

Publicerad 2012-09-18 21:28:34 i Mikaela

Ska åka in till stan för ett möte med klassen, vi ska typ lyssna när en pratar om gymnasium osv!

Btw, har börjat kolla på filmen hot chick, eftersom jolene och några andra sa att den var bra så jag då var det lika bra att se på den! Hehe.

In a hurry

Publicerad 2012-09-18 18:20:16 i Elionora

Nu har jag brååttom till Stina för att sedan åka på gymnasieskol möte skit. Aahh okej hörs mer sen hejdå!

Café

Publicerad 2012-09-18 15:03:00 i Jolene

Mikaela kollar på gamla foton på Facebook, och de är så fina! :D

 

 

Bilden är bortagen för den var ful.

Fikamys

Publicerad 2012-09-18 14:19:09 i Elionora

Sitter på garströms och fikar med Jolene, Adela och Mikaela. Ikväll så ska vi på gymnasiegrejjsmöte med skolan. Och jag som skulle se repris på Awkward den tiden för att jag missar hels tin..jaja :)

Facerape

Publicerad 2012-09-18 12:20:28 i Elionora

Dream on Mikaela och Adela..

Fuck my life

Publicerad 2012-09-18 11:46:53 i Elionora

Igår när jag gick på stan så fick jag plötsligt skitont i foten, och jag haltade hela kvällen. Idag blev det bara värre. Jag kan knappt gå. Skolsyster gav mig bandage men vi vet inte vad som hänt.. Asså vafan.

22:16

Publicerad 2012-09-17 22:19:00 i Elionora

22:16 , så mycket var klockan när jag började skriva detta inlägg för er som ville veta.
Just nu sitter jag och pluggar på spsnska glosorna tills imorrn. Strax sö ska jag ta bort sminket o lägga mig. Ungefär 21:00 kom jag hem efter att ha vart med Robin, Josef och Mathias. Skitgoa grabbar hela högen! Haha jo men vi chilla bara typ. Ruskigt kallt har det blivit också! Usch ne de är inte nice. Men jaa de var inte mycket mer än så jag hade o säga så godnatt på er och vi hörs imorrn, puss!

Såhär ser jag ut när jag måste plugga..

 

Co. Segemyr

Publicerad 2012-09-17 19:41:04 i Jolene

Häj! Ser just nu på Co. Segemyr på tv. Såg lite på film förut med lillasyster. Nämen, hade väl inget mer att säga för tillfället.. Hejdå!

New in

Publicerad 2012-09-17 17:44:51 i Elionora

Drog en liten sväng på stan efter skolan och la vantarna på en enkel klänning och en stickad tröja. Nu ska jag strax käka och sen kanske jag ska träffa Robin & Josef vi får se. Hörs mer sen, puss!

Nya saker

Publicerad 2012-09-17 16:49:28 i Jolene

Hallo! Kom hem efter skolan vid halv tre. Titta på tv, käka och gjorde spanska läxan. Ska snart duscha och fortsätta med engelskan. :) Hade ingen bra bild, men här är mitt nya halsband som jag köpte på Cubus i fredags + en ny skjorta från Gina Tricot. Hejdå så länge!

Söt

Publicerad 2012-09-17 11:59:52 i Mikaela

Sitter och har spanska, men jag är klar! Vi slutar tio över tolv och sedan är det syslöjd, och sen slutar vi! Så jag tar två bussen hem idag.

Söta ellen på bilden!

Waiting

Publicerad 2012-09-17 10:06:02 i Elionora

Är hos Stina och väntar på att hon. Ska bli klar så vi kan åka te skolan. Seegis hon ee
Och detta inlägg skulle publicerats 07:55..

Bärkaka

Publicerad 2012-09-17 09:07:35 i Adela

Goa pöjkar som bakar

Hemkunskap nu

Publicerad 2012-09-17 08:29:04 i Mikaela

Hoppas det går bättre än förra veckan, men vi ska baka så det kommer det säkert göra! (hoppas jag..)

Bara jag och adela som är i tid jao.

Haaallå estland

Publicerad 2012-09-16 21:11:24 i Elionora

Go' kväll allihopa hi ho he. Ja jag är skiittrött verkligen! Kom nyss hem från Robin och ligger nu helt död i soffan o käkar ett äpple, Treevligt.
Imorrn är de skola då.. Blöö. Det är säkert nån läxa jag har glömt också.. Jaja sånt är livet men don't worry, about a thing cause every little thing is gonna be alright dadadadodom! Yeah nu ska jag typ söva eller nått, eller om 3 timmar som vanligt antagligen, have a nice kväll everybody!

Daniel Adams-Ray

Publicerad 2012-09-16 21:06:00 i Jolene

Älskar alla hans låtar! Så himlans bra! Kanske lite gamla, men skit samma.
 
 

Vill jag ha en pan pizza

Publicerad 2012-09-16 19:57:33 i Jolene

... Då tar jag en pan pizza. Jag skiter i det där om att det är onyttigt just nu. Tänk om min hemkunskaps lärare ser detta nu ... Aja, jag har ku faktiskt en gurka med i bilden :D

Söndagen

Publicerad 2012-09-16 19:41:00 i Jolene

Hola amigos! 
 
Jag gör väl också en sån där lista som Mikaela gjort, för jag har ett sånt intressant liv liksom. Öö, ah.
 
> Vaknade och såg på tv
> Åt lite godis som blev kvar sen igår.
> Åt frukost
> Duscha
> Gjorde SO
> Såg på Inception (bästa läxan ever! Ska göra en redovisning på filmen sen)
> Satt vid datorn och kollade bloggar.
> Pratade med Mikaela i telefon. (Sv: Ah, men precis. Jag trodde att det var nån gubbe med tjejröst, ryggont och käpp behov som jag pratade med..)
> Sitta vid datorn jao.
> Nu ska jag se klart på Men in black, eftersom jag somnade till den igår, hehe..
 
 
 
Ps. Mikaela, din bild syns inte din fjomp.

sökte på "happy" på google, gissa vem som kom upp! (bilden)

Publicerad 2012-09-16 19:06:00 i Mikaela

Har inte vart så bra update från min sida denna helgen, men jag kan ärligt säga att jag inte gjort någonting. Såhär har min dag sett ut:

# vaknade + frukost
# såg på tv
# kollade på ett avsnitt svenska hollywood fruar
# pluggade
# kollade på några mer avsnitt av svenska hollywood fruar
# duschade
# åt mat (tacos!)
# duschade ut min hårinpackning
# va på datan
# lurade jolene på telefon att jag var en gammal gubbe som hette Kurt. Och ja, hon gick på det.
Och nu har vi kommit fram till den spännande punkten på vad jag gör nu,
# äter walkers (chips från scotland..)

Oooo rolig söndag osv!!

Ni glömmer väl inte?

Publicerad 2012-09-16 18:14:00 i ALLA

 
Det är bara en sak du behöver göra för att vara med -
 
# Skicka din finaste sommar bild till oss, [email protected]
 
Och glöm inte att skriva din blogg adress i mailet! 
 
 
Kommer bli 3 vinnare, man får anmäla sej flera gånger om man har olika bilder, men gör det i olika mail! 
 
 
LYCKA TILL! 

Wish me luck

Publicerad 2012-09-16 12:48:09 i Adela

Snart åker jag till fotbollen, vårat lag mot Falköping så det kommer nog bli ganska jämt....
Wish me luck!
Pic mig o min syster

Yesterday

Publicerad 2012-09-16 11:01:00 i Elionora

Det blev lite smått dålig bloggning från min sida igår så tänkte bara skriva ett inlägg om gårdagen.
Vid 12:40 så mötte jag upp Stina för att gå en sväng. Den svängen blev väldigt lång kan jag säga hahah! Vi stannade på nån lekplats i margretelund och hade det lite smått kul i klätterställningen x)
Vi gick väll runt i typ hela stan hehe. Lite senare på kvällen så åkte vi till donken med Josef och Robin där vi väntade på några som aldrig kom. Så vi drog ut istället. Jag orkar inte berätta allt men det slutade med att jag och Stina gick hem vid 23:00 vettskrämda och med en puls på 220 slag i sekunden haha. Jo men visst det får vi ta och göra om!
Så Stina sov över hos mig sen för ingen av oss ville sova ensamma efter den natten haha..

Jag bloggar mera senare men här kommer lite bilder från igår!

You failed

Publicerad 2012-09-15 21:43:43 i Jolene

Har väl inget roligt att säga nu direkt. Kom hem för en stund sen från storasyster Nathalie. Hade väldigt trevligt där och åt massa kakor, haha. Ska snart se på film tror jag. Godnatt säger jag nu med en gång.

15;30

Publicerad 2012-09-15 15:31:14 i Adela

Snart kommer det några gäster till mig eftersom jag fyllt år, ska bli kuligt!
Har inte gjort sådär jätte mycket idag.. Mest kollat på tv hehe
Aja, hat bra så länge !

Kalas

Publicerad 2012-09-15 15:18:00 i Jolene

Snart åker jag på kalas till min storasyster Nathalie. Det är kalas för släkten idag eftersom hon hade fest förra lördagen. Men nu måste jag be mamma stryka min tröja.. Hehe, har kaos i garderoberna..

Dissar

Publicerad 2012-09-15 13:54:11 i Elionora

Något jag verkligen dissar är folk med aldedes för mycket töjningar och så. Klyvd tunga är inte häller snyggt precis. Men om man tycker det är snyggt så självklart får man ha så! Jag har inget emot det, tycker bara det är fult. :)

Nails

Publicerad 2012-09-15 13:16:42 i Adela

Har precis gjort mina naglar,
Nu blir det att gå ut i plocka äpplen i trädgården hehe

Hola hola que tal?

Publicerad 2012-09-15 12:43:00 i Elionora

Go' förmiddag allihop!
Jag sitter nu i bilen med lillasyster medans pappa är inne i affären. Gårdagen spenderades med Robin vilket var jättekul! Idag skulle jag och Stina till stan men jag insåg just att affären stänger om 20 min -.-
Jaja vi får se vad som händer idag, hade!
Bild på mig och adela från i torsdags.

Häj allihopa

Publicerad 2012-09-15 12:42:11 i Jolene

Har gjort lite läxor precis, och spelade lite Sims. Ska kolla på ny dator nu, den som jag har nu har börjat krångla igen och jag är så himla trött på den!

godmorgon!

Publicerad 2012-09-15 09:26:12 i Mikaela

Har årecis gjort i ordning mej oså, och nu sitter jag och äter lite frukost. Ska va hos mormor och morfar idag, alltid lika kuligt! :) 
 
bild från weheartit.com
Chocolate-funny-hurt-laughing-favim.com-499170_large

As long as you love me

Publicerad 2012-09-14 22:20:18 i

Är väl inget Justin Bieber-fan direkt men denna låten tycker jag är jätte bra faktiskt :D Go' kväll.
 

Vart och handlat

Publicerad 2012-09-14 22:17:52 i Jolene

Häj!
 
Idag var jag, mamma, Michelle och Sanna och handlade kläder och sånt. Var jättekul! Hittade lite kläder, mappar till skolan, sims 3 husdjur och ett halsband. Förut så spelade jag sims men då stängde datorn av sig precis när jag skulle börja bygga ett stall (wiho, man kan ha hästar jao) och nu får jag göra om allt igen -.-
bild

Fotografering

Publicerad 2012-09-14 19:11:27 i Adela

Halloj, idag har jag inte gjort så mycket, gick upp ganska sent heheh och efter det åkte jag o min familj till en fotograf att ta familjebilder, gick ganska bra förutom att vi skulle ta en bild på bara barnen medans vi låg på golvetoch sen skulle vi ta kortet uppifrån, haha tror inte det blev bra,
Bjuder på lite pics ifrån min dag;

yeiii

Publicerad 2012-09-14 11:02:18 i Mikaela - roligheter

 
 
William Spetz har äntligen avslöjat sitt hemliga projekt! 

I just wanted to say goodnight

Publicerad 2012-09-13 22:09:18 i Jolene

Jag kan knappt fatta att jag skriver det här men, godnatt. Surfade runt och försökte hitta en bra bloggportal men hittade inte någon jätte bra.. Ska upp ganska tidigt imorgon också så hejdå då :D 
 
Good-night_large

Fin hund.

Publicerad 2012-09-13 21:31:00 i Jolene

Efter skolan gick jag, Mikaela, Adela och Elionora till McDonald's som de flesta redan vet vid det här laget, haha. Hade jättemysigt och skratta så mycket att jag nästan fick kramp i magen. Vi pratade bland annat om att byta portal pga att blogg.se inte "annonserar" bloggar så mycket, som Mikaela nämnde. Men vi får se. Alla verkar lite extra pepprade till att börja blogga mer nu. Och det kommer att komma upp en massa nya videoinlägg. 
 
Eftersom blogg.se's bloggapp aldrig funkar i princip så lägger jag ut den här bilden som egentligen skulle publicerats för två dagar sen typ. Så himla störande. I alla fall så är bilden på min söta hund Sigge! Hahaha, han har så himlans mycket löst skinn så de är bara att dra det framåt, och han bryr sig inte ens.

Födelsedag

Publicerad 2012-09-13 21:16:42 i Adela

Är just nu hos min mormor o morfar i firar mig lite, har fått jätte fina presenter i är jätte nöjd med dem, :)
Idag var jag ju med mikaela, jolenen i Elli på McDonalds var jätte kul, samtidigt som vi pratade om massa med nya bloggideer
Bjuder på några pics ifrån dagen :

foto tävling - tema sommar

Publicerad 2012-09-13 20:50:00 i ALLA

 
Nu är det dags för en tävling! En foto tävling till och med, med tema "sommar". 
 
Det är bara en sak du behöver göra för att vara med -
 
# Skicka din finaste sommar bild till oss, [email protected]
 
Och glöm inte att skriva din blogg adress i mailet! 
 
 
Kommer bli 3 vinnare, man får anmäla sej flera gånger om man har olika bilder, men gör det i olika mail! 
 
 
LYCKA TILL! 
 

nu ska det allt bli lite fart på bloggen

Publicerad 2012-09-13 20:06:51 i Mikaela

efter våran dag på mcdonalds har vi blivit jätte blogg crazy, eller vad man ska säga! Vi ska börja blogga mer seriöst och försöka göra fler och mer intresanta inlägg, vi funderar även på att byta blogportal eftersom blogg.se inte är särskillt bra på att "hjälpa" bloggen. Så det kommer nog bli bra tillslut! 
 
Lookback_50521bcee087c35af22bcf0e_large
 

I want

Publicerad 2012-09-13 11:14:33 i Elionora

Nu är jag på "köpa massa saker humör" så känner för att dela med mig av lite saker jag vill ha. Mycket är från Jofama by Kenza javet men hennes design är verkligen supersnygg enligt mig!

Godmorgon!

Publicerad 2012-09-13 07:04:55 i Mikaela

Har precis dushat och gjort i ordning mej, och nu ska jag snart äta lite frukost. Sov ju hos mormor och morfar idag, fast nu har mormor åkt till jobbet, så jag tar en buss härifrån till skolan som går kvart i åtta!

Bjuder på en bild från förra veckan!

06;44

Publicerad 2012-09-13 06:50:04 i Adela

Goood morgon readerz!
Sitter nu och äter frukost min buss går om ca 20 min så har lite tid över att va på da internet!
Idag är det nog en helt vanlig skoldag fast efter skolan ska jag elionora, Mikaela, jolene o kanske fler gå till McDonalds igen hehe
Bloggar mer sen Tschüss
Ny morgonrock btw

Last day in hell

Publicerad 2012-09-12 22:11:00 i Elionora

Imorgon är det sissta dagen vi går i skolan denna vecka! Gud så skönt! Vi har ju studiedag på fredag! Okej skolan är inte helvetet men det lät mycket bättre än "last day in school" lixom? Haha
Imorgon efter skolan så ska jag, Adela, Mikaela och Jolene (kanske några fler, har inte riktigt koll) till Mcdonalds. Vet att vi gjorde det förra veckan men shit happens.. Hahah efter det så ska jag cykla in till stan för att köpa lite kläder, om jag hittar nått trevligt dårrå. Resten av dagen kommer sen att ägnas åt att städa.. Min pojkvän kommer ju på fredag så får ju plocka undan lite. Ja just nu kan man nämligen ha lite svårt för att gå i mitt rum utan att trampa p saker men nu behöver vi inte prata mer om det hehe..
Bloggar mer imorgon, godnatt readers!
Gammal bild från arkivet

Dagen

Publicerad 2012-09-12 21:32:06 i Elionora

Godkväll!
Haha, jaa jag kom nyss ut från dushen och ligger nu i sängen&lyssnar på musik. Stina gick vid 20:00 i guess? Haha jo men det var ungefär då. Vi kollade på massa gamla fula bilder på oss på min dator och pratade. Vi kollade ju somsagt på "The woman in black" också. Hade sett den 1 och en halv gång innan men de var läskigt endå..
Det var väll ungefär det jag hade att säga om dagen så här kommer lite pics tagna idag, så ser ni även "dagens outfit" hahah.. Peace

Lista

Publicerad 2012-09-12 17:56:11 i Mikaela

Nu - plugga
18.45 - buss
19.00 - drillning
20.30 - mormor hämtar mej från drillningen
20.?? - plugga

Har ett as jobbigt bajs prov imorgon. Om ekonomi, muntligt! :/

Happy b-day!

Publicerad 2012-09-12 17:51:55 i Mikaela

Adela fyller ju år idag och hon tjatar alltid om hur hon älskar vinäger chips (usch, rysningar m.m) så igår gick jag o köpte en påse till henne och slog in den i br-papper. Sedan imorses så smyg tog jag och jolene hennes nyckel och la den i hennes skåp så en timme senare fick hon en lite suprise! Haha!

Och, vill ni veta en sak som jag tycker är bra? Ellen och alicia ska börja drillning igen 😁

Yeeaaahhh

Publicerad 2012-09-12 17:46:11 i

Hallo! Asså ni fattar inte villken tur jag hade förut, jag stog och vänta på bussen där jag bor för jag skulle hem till mormor och morfar, tror ni inte att bommarna för tåget går då? Fick typ panik att jag stog på fel ställe, haha men precis då kom bussen, som tur va.. Sen skulle jag ta en buss i stan hem till mormor och morfar som gick 17.02 fick lite panik då med när jag såg att klockan var fem och vi inte var framme så jag gick av vid torget istället och tio sekunder senare kom bussen! Ppphhhuuu!

Quiet

Publicerad 2012-09-12 11:53:08 i Elionora

Såhär tyst är bara klassrummet vid väldigt få tilfällen.. Alla sitter o läser en tråkig uppgift vi fått i svenskan. Jag önskar att skoldagen var slut nu. Blir sp sur eller rättare sagt avundsjuk när pojkvännen slutar typ 12 varje dag. Innan 12 idag också.. Ja själv slutar man 14:35 idag då. Kul.
Anyway, efter skolan ska jag va med Stina och vi ska kolla på "The woman in black" ! Ska bli jättekul! För er som inte vet de så är det en skräckfilm med Daniel Radcliffe (Harry Potter) som släptes i våras. Hade bra!

Äckligt

Publicerad 2012-09-12 11:16:27 i Elionora

Var inte så god skolmat idag.. Pasta med ost och skinksås. Usch och fy.

11/9-12

Publicerad 2012-09-11 21:10:00 i Mikaela

ååhh, ne nu går jag snart och lägger mej, väldigt tidigt men är jätte trött, och har vart det typ hela dagen.. :/

Bjuder på en fin bild på adela, som föresten blir byxmyndig imorgon! Grattis till henne!

Tattoos

Publicerad 2012-09-11 18:53:54 i Elionora

Jag är inte en som är så mycket för massa tatueringar men nått litet kan vara jättefint! Detta är några tatueringar som jag tycker är jättefina och kanske skulle tänka mig att skaffa i framtiden! Hittade liknande tatueringar fast låtsas på rn hemsida på internet och kommer troligtvis beställa hem några ark i vår! För nu när vintern är på väg så skulle det ju inte synas.

Smart att man tar med so boken när man ska jobba so

Publicerad 2012-09-11 18:32:57 i Mikaela

Åååhhh, vad sur jag blir har ett prov på torsdag och jag glömde boken i skolan :'( men jag pluggade förut i skolan och så blir det att sitta hela dagen i stort sett, imorgon med det så går det nog bra. Nu ska jag göra lite mer matte!

Samhällskunskap

Publicerad 2012-09-11 14:20:46 i Jolene

Heej:) Sitter och tränar so. Ska snart åka hem, mamma kommet och hämtar mig efter skolan. Wiihoo! Så skönt att inte komma hem halv fem varje dag..

Badass

Publicerad 2012-09-11 13:33:36 i Mikaela

Mucka inte med oss alltså.

Tjing tjong

Publicerad 2012-09-11 09:39:39 i Mikaela

Har svenska just nu, man skulle läsa lite olika texter, fast jag är klar. Hehe, men jag vågar inte ta kort just nu för det skulle bli lite konstigt eftersom att hela klassen sitter helt knäpptysta och läraren står ungefär precis framför mej. Puss!

My brain is to tired for this

Publicerad 2012-09-10 20:17:08 i Mikaela

Kom hem vid fyra. Började plugga vid cirka kvart i fem och har suttit med allting ända tills nu, (med få korta pauser..hehe..) men ååhh jag orkar verkligen inte mer nu, men jag måste komma ikapp de andra så, jobba jobba jobba. Måste även lära mej en spanska dialog, helst utantill , som är ganska svår.. Kommer nog inte kunna den helt utantill men ska försöka!

Allmänt bra, nyttig och kulturell.

Publicerad 2012-09-10 19:10:04 i Jolene

Hej på er amigos! Nu var jag kulturell. Har precis ätit upp ostbågarna som var kvar i skafferiet. Känner mig så nyttig och hälsosam.
Annars så har jag pluggat och sett på William Spetz. Nu ska jag duscha och sen ska jag se på MIB 2. Thumbs up! För lat för att kolla upp stavningen på det. Åhhhhh. Intresset växer väl antagligen hos er. Hejdå. Har inte ens någon bild att publicera. Bra inlägg, bra inlägg.

Något jag hatar

Publicerad 2012-09-10 15:41:50 i Elionora

Jag verkligen hatR när flugor kommer o sätter sig på en hela tiden! Trots att man viftar som bara den varje gång den sätter sig så ger dom sig aldrig! De bara flyger tillbaka igen! Jädra fluga asså..

Garströms

Publicerad 2012-09-10 14:53:57 i Elionora

Fikar med Adela och Mikaela på garströms, mysigt!
Glömde ta kort innan så får bli efter haha. Mikaelas normala sätt att äta klubba på fångades även på bilden xd

Deutsh

Publicerad 2012-09-10 11:52:32 i Adela

Guten tag, och Ich habe Deutch mit meine freundin Nathalie
Jag har tyska!! So happy... Nej.

Hemkunskap

Publicerad 2012-09-10 09:47:36 i Adela

Håller med inlägget nedan

Fina fisken

Publicerad 2012-09-10 09:36:25 i Mikaela

Gick inte speciellt bra på hemkunskapen idag, hehe ni ser ju ..

Yes man

Publicerad 2012-09-09 21:22:18 i Elionora

Sista timmen framför tv:n tillängnas till Komedin "Yes Man" på 5:an. Jim Carrey asså.. Hahah bästa komik-skådespelaren :))

Jag kan inte va den ända..

Publicerad 2012-09-09 15:54:55 i Mikaela

Som tycker att det låter typ.. vidrigt med banan på macka? Men smaken är väl som baken.. Delad! (hahaha)

Och jag vet att jag stavade fel på "banan".

Lite allmänt ointressant snack

Publicerad 2012-09-09 15:45:17 i Elionora

Vad håller jag på med? Jag mååste plugga! Tills tisdag har vi spanska redovisning jag inte ens läst, onsdag so prov, måndag svenska och så vidare.. Plus att jag glömde skicka in engelskan i fredags. Jag har fokuserat på annat..
Jaja jag tror inte det blir att kolla på matchen idag. Kommer förbereda lite inför skolan med att dusha, kolla väder o välja kläder och så. Kanske även skype ikväll hoppas jag :)
Orkar inte skola..men om jag minna rätt är vi lediga på fredag så det får väll mig att tänka positivt. Ser verkligen fram emot nästa helg! Ohja.
Nu ska jag käka bananmacka så bye!

Det går inte vidare bra

Publicerad 2012-09-09 13:27:18 i Jolene

Okej. Nu har jag suttit här i en och en halv timme och försökt komma på en bra ide till min svenska novell. Än så länge: NADA. Jag blir så frustrerad. Jag behöver ringa polia. Hejdå.

12;47

Publicerad 2012-09-09 12:51:02 i Adela

Spelar just nu badminton med min mormor och morfar o två av mina systrar...
Igår va jag på Liseberg, vann 2 kilo Toblerone, yeii
Senare blir det att jobba lite hos min mormor o morfar, måla, kul. Aja, man tjänar ju pengar;)

Två saker

Publicerad 2012-09-09 12:38:49 i Mikaela

Rensa garderoben och stud står på shemat idag.. Har flera sidor i matte boken att tab igen eftersom jag missade en vecka i skolan. Detta kommer nog bli en rolig dag.. Osv.

Wake up with a smile

Publicerad 2012-09-09 10:32:10 i Elionora

Hey guys! Vaknade för typ en halvtimme sedan. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och kollar efter snygga kläder på internet.
Idag har jag inte så mycket planer förrutom att kanske kolla på någon fotbollsmatch med Catarina och kolla på favoritprogramet "Awkward" på mtv ikväll.
Med denna bild säger jag Guten Morgen :)

Hej "elin"

Publicerad 2012-09-08 23:20:39 i Elionora

Ännu ett inlägg tillängnat till denna så kallade "elin" .
Okej jag fattar vad du tycker. Men du behöver ju inte ta ut dina känslor över mig. Jag vet vem du är så lägg av bara :)

Men in black

Publicerad 2012-09-08 21:41:23 i Jolene

Hello! Har inte gjort något speciellt denna afton, höhö. Sett på lite vloggar och lyssnat på musik. Vid tio blir det "Men in black". Får väl plocka i ordning i köket först innan mamma kommer hem..

Mys i kylan

Publicerad 2012-09-08 18:40:52 i Elionora

Sitter här ute på baksidan inlindad i en filt och fryser häcken av mig! Svinkallt verkligen! Lyssnar på lite härlig musik och tittar på när pappa grillar. Ha en bra kväll nu allihopa!

Duktig flicka

Publicerad 2012-09-08 16:05:48 i Elionora

Drog ut för att powerwalka en halv mil i spåret med mamma. Duktig? Jo tack jag vet :))

Du lyckades skrämma mig

Publicerad 2012-09-08 14:35:04 i Elionora

Har nämligen haft lite svårt för mörker och att vara ensam sedan 2 dagar tillbaka.. Sömnproblem också som blivit värre..skit också. Anledningen till detta är namngett "Grave encounters" , en skräckfilm som är väldigt bra men som man hoppar till i för min del rätt ofta. Men jaa den är bra så jag rekomenderar den endå. För som gillar skräck så är denna perfa ;)

Lazy day

Publicerad 2012-09-08 14:25:44 i Elionora

Är verkligen slapp idag, har inte gjort nånting bara chillat o tat det lungt osminkad o i myskläder. Behöver verkligen vila upp mig efter denna nästan helt sömnlösa veckan. Städade även lillasysters rum idag eftersom vi får lite gäster ikväll som ska fira pappa som fyllde år i början av veckan.
Gårdagen spenderades på mcdonalds med Mikaela och Adela efter ett orienteringspass i skogen. Haha vi satt där i typ 3 och en halv timme och flumma sönder o bara pratade. Senare på kvällen kollade jag på LOL och snackade i skype.
Jaja slut på tjötandet, vi får se om jag hittar på något idag men det tvekar jag på haha, ha det bra!

Bjuder på 3 bilder från igår:)

Sep. 08, 2012

Publicerad 2012-09-08 14:11:00 i Mikaela

Åkte in till stan vid och träffade mormor och morfar ett tag, najs! Men nu är vi hemma igen!

I bygdegården

Publicerad 2012-09-08 12:49:58 i Jolene

Hello! Har varit här i bygdegården sen kl 11 ungefär och hjälpt Nathalie med hennes fest. Det är jag, Michelle, mamma och Jimmie (hennes sambo) och Nathalie då förstås som är här. Jag, mich och Jimmie spelade precis pingis. Spöade skiten ur dom, med mitt braiga bollsinne..

Grattis!

Publicerad 2012-09-08 09:39:00 i Jolene

Grattis på dig Nathalie (min storasyster) på din 25 årsdag! Hoppas att du får en himla bra födelsedag!! Kram!<3

3 saker som gör mig förvirrad

Publicerad 2012-09-08 09:18:00 i Jolene

Här är en hypnos snurra som får mig att känna mig ännu mer förvirrad..
 
 
1. Alltså är det bara jag som inte fattar någonting när det kommer till X-men filmerna?! Såg den som kom först och sen såg jag Wolverine som tydligen är den som är först eller något? Såhär är det när man ska göra film: Man gör dom i ordning! Inte en massa huller om buller tjaffs. Tycker ju de filmerna jag sett är bra men tycker bara det är krångligt när man inte vet vilken ordning de egentligen ska vara. Åh. Jag blir så förvirrad.
 
 
2. Hästskit på vägarna. Min hund tycker att det är mysigt att rulla sig i det. Det är då definitift inte roligt. Kan man bara inte ta med nån sopsäck och en liten skyffel som kan hänga i sadeln när man ska rida? Va? Va? Åh. Jag blir så förvirrad.
 
 
3. Flugor. Varför i hela världen ska de vara just där jag är? Har de inget bättre att göra än att flyga på mig hela tiden och surra i örat. Värst är miniflugorna. De rackarna är svåra att se och surrar så himlans mycket när de kommer nära ens öra. Varför kan ni inte sitta på elledningar som fåglarna gör? Åh. Jag blir så förvirrad.
 

Natti

Publicerad 2012-09-08 00:33:01 i Mikaela

Måste sova nu! Kommer dö av trötthet snart.


(bild från tidigare idag)

Fredagsmys

Publicerad 2012-09-07 20:37:49 i Jolene

Sitter i soffan och ser på "Fångarna på fortet" med en massa godis, hehe. Gav Sigge (hunden) en liten ostbåge och nu är han som en liten blodigel som sitter fast på en och försöker snylta sig efter nån liten godis, hihi.

Dagen spenderades väl mest på mcdonalds..

Publicerad 2012-09-07 19:06:35 i Mikaela

Haha, aa som rubriken säger.. Efter skolan så gick jag, Elionora och Adela och satte oss på donken. Vi kom väl dit vid cirka kvart i tre och gick därifrån vid tio över sex.. Fast Adela gick vid fyra för hon hade fotbolls match.
Men det är rätt gött att sitta där och prata och tjocka sej! Haha! Bjuder på två super fina bilder!

Jolene..

Publicerad 2012-09-07 19:01:34 i Mikaela

Vad gullig du är, saknar dej massooor! Men vi ses väl på måndag hoppas jag? Om du blir bättre, men det blir du nog! (bäst för dej det, för annars..!)

Och btw, var du tvugen att ta den fulaste bilden du kunde hitta på mej? Hahaha<3

Don't wake me up

Publicerad 2012-09-07 17:09:00 i Jolene

 
 
Åh, älskar denna låten! Så. Himla. Bra. Lite musiktips så där nu när det är fredag från moí. Hade ju varit passande om jag hade skrivit det här inlägget på en skoldag men nu äre dom det är. Gud vad jag svamlar. Hejdå, nu ska jag äta.
 
/Jolene

Tönt

Publicerad 2012-09-07 11:16:11 i Elionora

Tänkte bara skriva ett inlägg till personen som skrev komentarerna från "Sanna och Elin" .
Om du tycker så kolla inte vår blogg då.

Tror du inte jag vet vem du är eller?

Äntligen är du hemma!

Publicerad 2012-09-07 10:10:56 i Jolene

Alltså, det här inlägget skulle egentligen ha publicerats i går men så krånglade det som vanligt.. Ville bara säga att jag är jätteglad att Mikaela har kommit hem ifrån Skottland! Tyvärr har jag ju inte sett henne men ändå! Kram!<3

(gammal bild på Mikaela och Adela)

Bara en massa film igår

Publicerad 2012-09-07 10:04:45 i Jolene

Hola. Igår var jag hemma igen med lillasyster Michelle. Spenderade i princip hela dagen i soffan och tittade på "Pettson och Findus". Hela julkalendern! Sen så tittade vi på film, "I am number four". Bara jag som ryckte att den var relativt bra. Sen kollade jag på "step up". Väldans mycket film igår.
Just nu är jag i stan för att jag var tvungen att hämta mina skolböcker men nu är vi på väg hem.

SO

Publicerad 2012-09-07 08:33:28 i Elionora

Idag kom man lite försent igen då.. Måste verkligen skärpa mig. Var bara typ 5 minuter men ändå. Igår så tog jag en fika med Mikaela, Nathalie och Felicia efter skolan, supermysigt! Sedan åkte jag hem till en.
Nu så jobbar vi med So. Ekonomi. Inte så jättekul men ändå vill jag läsa ekonomi på gymnasiet. Jaja det lönar sig väll i slutändan, hare bra!

Details

Publicerad 2012-09-06 18:28:09 i Mikaela

Fixade naglarna lite, eller ja.. Två av naglarna!

(Ser bättre ut irl.)

In my locker

Publicerad 2012-09-06 11:12:07 i Mikaela

Japp, efter många försök så kom jag äntligen in! Whio kul osv, hejdå!

Tillbaka skolan nu!

Publicerad 2012-09-06 07:03:00 i Mikaela

Ska alldeles strax springa ut till bussen som går om typ 8 minuter så egentligen borde jag väl inte blogga just nu, men.. Jag hinner nog!

Btw, jag känner mej jätte söt på bilden.

Oj vad hände här?

Publicerad 2012-09-05 20:50:43 i Mikaela

Haha fyfan vad ful man kan vara ibland, denna bilden tog ja imorses vid fem.. Så jag skyller på min trötthet!

Film och plugg

Publicerad 2012-09-05 17:52:37 i Jolene

Hello. Har precis sett klart på The Avengers. Bra film. Har inte gjort så himlans mycket idag, mest vilat huvudet som värker trots att jag har tagit tablett. Jag hatar när man ska resa sig upp och huvudet känns som om att det ska sprängas. Engelska läxan är klar, ska bara göra några föränrdingar senare. Försöker fortfarande hitta på ett ämne att skriva om på svenskan (vi ska skriva en novell). 
 
Fs_498707013_39283_1321561705_large
 
Har inga braiga bilder, men här är en från weheartit... /Jolene

Hemma!

Publicerad 2012-09-05 15:22:02 i Mikaela

Hello, aj am in sweden nov!

Förkyld

Publicerad 2012-09-05 09:17:07 i Jolene

Godmorgon. Är hemma idag från skolan, är förkyld. Mådde rent ut sagt skit igår, likaså i förgår. Dagen började bra men vid 10/11 började huvudvärken. Sån här huvudvärk har jag inte haft på länge, fast att jag har huvudvärk väldigt ofta. Har feber också. Vill inte vara sjuk!
I alla fall så ska jag strax sätta på en film tror jag. Får se vad det blir, antingen Pirates of the Caribbean, Harry Potter. Fast jag såg alla Pirates of the Caribbean i förra veckan så .. Dagens i-landproblem eller vad det nu heter.
 
Ni får ha det bra /Jolene.
 
Tumblr_ls9f9dzm5h1qc4uvwo1_400_large
Bild från weheartit.

Godmorgon typ

Publicerad 2012-09-05 05:46:21 i Mikaela

Klockan är halv fem... VARFÖR är jag vaken nu??...

Aja, ses i Sweden!

Ful packad

Publicerad 2012-09-04 15:25:11 i Mikaela

Full väska? Svar- JA

Åker hem imorgon, flyget går tjugo över 8 på morgonen, måste hinna knöööka ner allt i väskan innan det.. Får väl ta på mej flera lager av kläder imorgon eller nått.. Hahaha! Fast ändå har jag ju inte köpt såå himla mycket, visar bilder på det imorgon när jag är hemma.

Sista shoppingturen

Publicerad 2012-09-04 15:14:49 i Mikaela

Ny duschad, och tänkte ta mej ner till köpcentret som ligger typ två minuter härifrån, och spendera mina sista pund, som råkar vara ganska mycket vilket är whio mycket pengar!, men jag har ingen plats kvar i min väska....!!! Haha men jag ska försöka hitta en jacka idag iallafall.

(det här inlägget skulle publicerats för lite mer än tre timmar sen.. Haha hade visst inget internet..)

Stud

Publicerad 2012-09-04 12:29:37 i Adela

Snart slutar matten men tänkte slänga in ett snabbt inlägg....
Efter skolan går jag till min morfars jobb, där ska jag studa lite tills han skjutsar mig till fotbollen vid halv sex:)
Bild ; moi och elionora( oseriös bild)

Kövie då

Publicerad 2012-09-04 12:15:51 i Elionora

Hej! Nu ska jag börja blogga igen då, har hadt en riktig bloggtorka och inte haft något intressant att skriva om men men.
I alla fall, nu sitter jag i skolan och jobbar med pythagoras sats. Inte kul men de är inget att göra åt. Bloggar mer senare.
//Elionora

Godnatt

Publicerad 2012-09-03 21:11:33 i Jolene

Go kväll på er. Mamma jag och Michelle skulle se på tv här uppe precis men det gick inte att se på 3:an av någon anledning så jag och Michelle gick och la oss istället. Klockan nio. Hade nog ändå tänkt gå och lägga mig nu eftersom huvudvärken fortfarande inte har gett med sig, trots att jag tagit tablett. Ögonen svider och huvudet bankar och näsan rinner. Trevligt. Godnatt på er i alla fall! Jag får väl ta och lägga ut en bajsbild (ni som läser inlägget från instagram kommer att fatta) nu slipper alla de där citat bilderna ifrån mig.

Att komma på en rubrik ..

Publicerad 2012-09-03 18:55:20 i Jolene

Haj!
Efter skolan gick jag och Elionora på stan (why u no blogga?). Sen så kom Saga, Elina och Ingrid för att möta mig på stan så vi gick och fika på det "vanliga stället", höhö. Så vi åt där sen så gick vi till Gina och sedan så åkte jag hem till saga och hade det allmänt trevligt där! Haha, lärde henne hur man ska använda twitter!
Tror förresten att jag börjar bli sjuk. Hade världens halsont i helgen och nu är jag skit snuvig och har en massiv huvudvärk som inte vill ge sig. Rackarns.
Här får ni en allmänt trevlig bild också. Älska forever alone killen!

/Jolene

Rolig konversation på instagram

Publicerad 2012-09-03 18:42:52 i Jolene

Hahah! Hade lagt upp en bild med taggarna #bajsbild #girl #black #white. Sen ser ni ju själva vad det pratades om, hahah!

Svar

Publicerad 2012-09-03 17:00:38 i Mikaela

Morfar..

1. Vad är det?
2. Första frågan igen.

Haha :)

dunfurmline (?)

Publicerad 2012-09-03 12:20:40 i Mikaela

Ska börja göra mej i ordning nu, och sedan ska jag och Laken åka till en stad som heter "dunfurmline", (osäker på stavningen där, men ni fattar. Haha!) för att shoppa lite, eller mycket.. Vi får väl se om man hittar nått!

Bjuder på lite fötter-bilder!

Monday 11;15

Publicerad 2012-09-03 11:18:37 i Adela

Ska snart ha tyska, dagen har väll vart. Som en vanlig skoldag snart väntas bara syslöjd och sen är det slut för dagen...
Efter skolan är det plugg plugg o plugg,
bild; moi o min kusin

Nån som vill ha en?

Publicerad 2012-09-03 10:58:36 i Mikaela

Krabburgare menar jag då förstås, (ni som ser på svampbob vet vad jag menar.)

Eller gör jag..?...

In tha school

Publicerad 2012-09-03 10:53:50 i Jolene

Sitter i hemkunskapen och väntar på att lektionen ska börja. Har väl inget speciellt att säga så här får ni en bild med ett sånt där fint citat.

Leave me aloneee

Publicerad 2012-09-03 00:38:41 i Mikaela

Dumma snor! Lämna min näsa ifred! Får och lägger mej nu, är super trött.

Mums

Publicerad 2012-09-02 22:51:42 i Mikaela

En av den absolut godaste drickan! Irn bru!


Bjuder på bilden...

Chines

Publicerad 2012-09-02 22:39:16 i Mikaela

Vart ute ungefär hela dagen, på nått lekland m, haha.. Sedan vid 8 åt vi kines food, vad jag kom ihåg så har jag aldrig ätit det förut, men det var helt okej, skulle vart bättre utan ärtor men, livet är tufft ibland.

Och nu börjar jag bli sjukt irriterad på min näsa, VARFÖR BLIR JAG ALLTID FÖRKYLD I SCOTLAND? Ååhh..

19:08

Publicerad 2012-09-02 19:07:18 i Jolene

Hej på er!
 
Bra att Adela har uppdaterat! Nu är det bara Ellie som vi väntar på, sen är bloggen i gång igen. 
För en timme sedan kom vi hem ifrån morfar, sen så fortsatte jag med matten och hjälpte Michelle lite med att förstå hur man ska göra för att få bra resonemang i skolan vid prov och sånt och hur man ska skriva bra anteckningar osv.. Vid halv åtta ska jag och Michelle se på film med lite godis och dipp. Ska bli 'mysigt', haha. Ska bara duscha först. 
 
/Jolene

Sorry • 1000

Publicerad 2012-09-02 17:02:39 i Adela

Har inte bloggat på flera månader typ, men inte riktigt känt för det... Men det ska det bli ändring på!!!
Idag har jag spelat badminton gjort läxor samma som inlägget nedan:)
Imorgon är det skolan som vanligt.. Inte nått speciellt som händer antar jag:)

Hothouse flower

Publicerad 2012-09-02 13:06:00 i Jolene

Är ny duschad och har precis läst ut min bok i engelskan; Hothouse flower som den heter. Världens kanske mest tjejigaste omslag men den var ganska bra faktiskt. Ska börja med sammanfattningen av boken lite smått idag men göra klart den senare i veckan. Vid två åker jag, mamma och kanske Michelle åka till morfar och gratulera hans fru som fyller år. Nu ska jag titta igeom spanskan och träna lite på den. 
 
 
/Jolene

The last airbender

Publicerad 2012-09-01 21:12:00 i Jolene

Hola amigos!
 
Nu ska jag se på film, The Last Airbender blir det. Medger att jag älskade och älskar fortfarande den serien! Såg filmen på bio också, men kommer knabbt på hur den var.. Men bra var den nog! Jag får se om jag rekommenderar den sen men det gör jag väl antagligen eftersom jag kommer älska den, det är jag säker på. 
 
Trailern:
 
/Jolene

The cat in the hat

Publicerad 2012-09-01 20:19:00 i Jolene

Glömde att säga att det var en super bra film på tv:n idag som verkligen drog tillbaka mig i tiden. The cat in the hat! Har ni sett den? Alltså jag och min lillasyster såg den säkert tusen gånger när vi bodde i USA. Vi älskade den filmen när vi var små, sen så ser man att den går på tv i Sverige. Men jag förstår inte varför det bara är jag i min familj som kommer ihåg Katten. Tror att den är baserad på en tecknad serie eller något...
 
 
 /Jolene

We are back!

Publicerad 2012-09-01 20:05:13 i Jolene

Hej på er myskobarn!
 
Nu är TEAM JEAM tillbaka! Det lät jättetöntigt men så äre'. I alla fall, så har jag inte gjort något speciellt idag. Rakat ihop äpplen i trädgården men vågade inte ta upp dom sen för det var så himlans många bin! Så pappa fick göra det sen. Sedan vid tre åkte mamma och hämtade och skjutsade storasyster Nathalie till nån fest eller något..
Och när klockan var fyra klippte jag gräset. Jag har ett sånt intressant liv alltså! 
 
Hade ingen braig bild så jag fick ta denna. Gillar inte att blogga ifrån datorn när man inte har någon bild.
 
/Jolene.

Nått av det bästa som finns.

Publicerad 2012-09-01 19:47:38 i Mikaela

Åker iväg på kalas nu, Kulkul! Föresten, bilder på det jag köper kommer upp när vi är hemma istället.

(ang. Rubriken, kolla på bilden..)

Vi gör en nystart.

Publicerad 2012-09-01 19:45:05 i ALLA

Hej på er!
 
Vi är ledsna att bloggandet har varit uselt de senaste månaderna. Ingen har haft lust eller tid helt enkelt. Eller ja, förutom Mikaela då men.. 
Vi har i alla fall bestämt oss för att göra en nystart då vi ändrat designen och pratat med i princip alla. Förutom Adela som inte svarar men vi hoppas att hon också vill börja blogga på allvar nu. Vi kommer dock inte att ta bort våra inlägg, vilket vore en slöseri med tid eftersom vi bloggar i ett halvår nästan.  Men som sagt, framöver kommer varje person att försöka blogga minst två inlägg per dag. Nu ska det bli ändring! Hoppas att ni fortsätter läsa. Kram!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela